Φυσικοθεραπευτής, χειροπρακτικός
Επισκεφτείτε μας
Θυατείρων 3, Νέα Σμύρνη
Τηλεφωνήστε μας
210 9352342
Ώρες λειτουργίας
9.00 με 21.00

Πάρεση κερκιδικού μετά από τροχαίο

Το χέρι του Μάριου ήρθε με πάρεση κερκιδικού, τα δάχτυλα του δεξιού χεριού δεν έκανα καθόλου έκταση. Φαίνεται ένα μέρος της διαδικασίας που ακολουθήθηκε για να αποκατασταθεί το χέρι.

Μετά από επίμονη δουλειά και με την βοήθεια νευροδιέγερσης, τα δάκτυλα μπορούν τελικά να δακτυλογραφήσουν με μεγάλη ευκολία.

Επισκέφτηκα το φυσιοθεραπευτήριο της κυρίας Τρουπή, κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017, μετά από σοβαρή βλάβη του κερκιδικού νεύρου, που επήλθε από ισχυρό κάταγμα στο δεξί βραχιόνιο κατά τα τέλη Μαΐου της ίδιας χρονιάς. Ενώ το τραύμα επουλώθηκε μετά από φυσιοθεραπείες, το πρόβλημα στο νεύρο παρέμεινε και με εμπόδιζε τόσο στο να αυτοεξυπηρετηθώ σε βασικές μου ανάγκες όσο και στο να εργαστώ. Μου ήταν αδύνατο να κινήσω τα δάχτυλα μου και η κίνηση του καρπού μου συνέχιζε να είναι προβληματική. Στο ιατρείο της κυρίας Τρουπή είχα τη δυνατότητα να ακολουθήσω θεραπεία αποκλειστικά για το νεύρο με τη χρήση νευροδιεγέρτη. Με αυτό το τρόπο και σε συνδυασμό με ήπια κινησιοθεραπεία υπο τη καθοδήγηση της κυρίας Τρουπή και των συνεργατών της, το νεύρο θεραπεύτηκε και ξανάγινε λειτουργικό, χωρίς κάποια επιπλέον χειρουργική επέμβαση. Σαν ασθενής θα προτεινα ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο φυσιοθεραπευτηριο για τέτοιου είδους παθήσεις.

Μάριος Ιμπραχιμ, 36 ετών
Ηχοληπτης, παραγωγός μουσικης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *