Φυσικοθεραπευτής, χειροπρακτικός
Επισκεφτείτε μας
Θυατείρων 3, Νέα Σμύρνη
Τηλεφωνήστε μας
210 9352342
Ώρες λειτουργίας
9.00 με 21.00

Το όραμα μας...

Η προληπτική μας προσέγγιση στην ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών και στην προώθηση αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας μας βοηθάει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας και να έχουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η φιλοσοφία μας...

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φυσικής θεραπείας σε όμορφες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η έμφαση που δίνουμε στην συνεχή εκπαίδευση, είναι εγγύηση για την κατανόηση και εφαρμογή πρακτικών αιχμής και τεχνικών αποκατάστασης για όλους τους τύπους τραυματισμών και παθήσεων.

Πως λειτουργούμε...

Η φυσιοθεραπευτική ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη με υψηλές προδιαγραφές και χρησιμοποιεί όλες τις τελευταίες τεχνικές κινητοποίησης (manual therapy) καθώς και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για να σας απαλλάξει από τον πόνο εύκολα και γρήγορα.

Θεραπεύουμε όλους τους παράγοντες πόνου που σχετίζονται με τον μαλακό ιστό και τις αρθρώσεις. Βλέποντας ολιστικά όλες τις παραμέτρους που επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα και κυρίως στο μυοσκελετικό σύστημα, όπως είναι η εργασία, η δουλειά στο σπίτι, η διατροφή, οι συνήθειες στάσης, οι συναισθηματικές καταστάσεις.

Δημιουργούμε λοιπόν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο βασίζεται σε τεχνικές με τα χέρια μας αλλά και στην χρήση των μηχανημάτων εάν χρειάζεται.

Ποιοί είμαστε

Ελένη Τρουπή

Ελένη Τρουπή

Msc, Manual Therapist, NRF Therapist, Acup. Therapist

Είναι απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή από το 2002.

Ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο Savonlinna Hospital στην Φιλανδία.

Περισσότερα
Μαρία Μπαϊρακτάρη

Μαρία Μπαϊρακτάρη

Βοηθός

Είναι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Αθηνών, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), του τμήματος φυσικοθεραπείας.

Το 2011 έκανε την κλινική της άσκηση στο Ασκληπιείο Βούλλας.

Περισσότερα