Φυσικοθεραπευτής, χειροπρακτικός
Επισκεφτείτε μας
Θυατείρων 3, Νέα Σμύρνη
Τηλεφωνήστε μας
210 9352342
Ώρες λειτουργίας
9.00 με 21.00

Το φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για την αποκατάσταση, τα οποία εφαρμόζουμε με ασφάλεια.

Η νεότερη θεραπευτική προσέγγιση πρέπει να γίνεται με σωστή επιλογή την θεραπευτικών μέσων με στόχο τις ανάγκες της πάθησης.

Έχουμε στην διάθεση μας θεραπευτικά μέσα όπως...

⊙ Hλεκτροθεραπεία
⊙ Μαγνητικά πεδία
⊙ Υδροθεραπεία
⊙ TENS
⊙ Υπέρυθρη Ακτινοβολία
⊙ Ιοντοφόρεση
⊙ Υπέρηχος
⊙ Μηχάνημα ανάροπης θέσης
⊙ Ηλεκτρομάλαξη
⊙ Παραφινόλουτρο
⊙ TRX
⊙ Ποδήλατο
⊙ Ηλεκτροβελονισμός
⊙ Νευρομυικός διεγέρτης για παρέσεις νεύρων
⊙ Biofeedback

Κρουστικός υπέρηχος

Η χρήση του κρουστικού υπερήχου είναι πλέον διαδεδομένη με πολύ καλά αποτελέσματα στην μείωση του πόνου, την ταχύτερη επούλωση και την ανάπλαση των ιστών. Αυτό που κάνει είναι να αυξάνει σημαντικά την αιματική ροή στην περιοχή, διεγείροντας έτσι την κυτταρική δραστηριότητα και μειώνοντας τους παράγοντες που μπορεί να προκαλούν πόνο.

Ο κρουστικός υπέρηχος εφαρμόζεται σε επώδυνα σύνδρομα ώμου (τενοντίτιδα, ασβεστοποιός τενοντίτιδα, περιαρθρίτιδα, σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής, παγωμένος ώμος), τενοντοπάθεια αχιλλείου, μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευροσίτιδα, άκανθα πτέρνας, σύνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας, τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα και χήνειου πόδα, επικονδυλίτιδα έσω/έξω, οσφυαλγία, πόνους ισχίου, τροχαντηρίτιδα, χρόνιο μυϊκό σπασμό και πόνο σπονδυλικής στήλης, trigger point therapy.

Πελματογράφημα και κατασκευή ειδικών ορθοτικων πελμάτων

Το πελματογράφημα είναι μία εξέταση η οποία δίνει πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο περπατάμε και στεκόμαστε και, σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση, συμβάλλει στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.

Προβλήματα όπως άκανθα πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, πλατυποδία, κοιλοποδία, ραιβοποδία, πτώση μεταταρσίου, μεταταρσαλγία, βλαισός μεγάλος δάκτυλος (κότσι), αρθρίτιδα γονάτων, ισχίων, σπονδυλικής στήλης, πόνους στη μέση στην εγκυμοσύνη ή μετά τον τοκετό, σκολίωση, κύφωση, χονδροπάθεια επιγονατίδας, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, οσφυαλγία, ισχιαλγία, διαστρέμματα, αθλητικές κακώσεις στα κάτω άκρα, ανισοσκελία, πρόληψη σε επαγγελματίες με καθημερινή ορθοστασία και αθλητές για την ανακούφιση από πόνους στα πέλματα, μπορούν να διαγνωστούν και να αντιμετωπιστούν.

Εάν κριθεί απαραίτητο, μετά την ανάλυση των μετρήσεων και την τελική αξιολόγηση από τον ειδικό, θα συστηθεί η κατασκευή και χρήση ορθοτικών πελμάτων.